16 februari 2023

Krant Liwwadders bestaat 25 jaar in 2023

In de krant Liwwadders van februari 2023 staat een samenvatting van wat er de afgelopen 25 jaar is gepubliceerd. Deze editie besteedt ruim aandacht aan het 25-jarig jubileum van de krant. Ik vind het mooi dat mijn artikelen over de vergunningen van de Leeuwarder vliegbasis worden genoemd als de moeite waard om op terug te kiijken. Het was een speciaal project voor mij. Ik heb heel veel onderzoek moeten doen om hierover te kunnen schrijven. Nog steeds beschikt Defensie niet over een actuele omgevings(milieu)vergunning en tegen de natuurvergunning is door vele natuurbeschermingsorganisatie beroep aangetekend. Er wordt in de natuurvergunning eigenlijk geen enkele beperking opgelegd aan de vliegbasis. Even klikken op de foto en u kunt de "feestpagina" lezen.

Reacties

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Naar contactformulier