17 mei 2019

Common Ground Common Sense is begonnen!

Op 16 mei 2019 is de start van de onderneming Common Ground Common Sense gevierd in de Blokhuispoort te Leeuwarden. Common Ground Common Sense is een start-up van ervaren professionals. Daar ben ik één van. De kiem van dit bedrijf ligt in Leeuwarden-Fryslân 2018, culturele hoofdstad van Europa. We houden ons bezig met advisering, interim-werk en exploitatie. Daarbij richten we ons op landschap, cultuur, natuur, erfgoed, zorg en openbare ruimte. Commons, zaken die we delen en waar we gezamenlijk voor moeten zorgen. Het doel is bij te dragen aan een betere wereld. De eerste opdrachten zijn binnen en soms al in uitvoering. Niet alleen in Friesland. Aan de meeste projecten zit een juridisch aspect, maar ik doe meer dan puur juridisch werk. 

Reacties

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Naar contactformulier