advocaat

meer dan 30 jaar advocatuur

Toen ik 23 jaar was, werd ik advocaat. Ik voelde me direct op mijn plek. Opkomen voor de belangen van anderen, waarbij ik mijn kennis en leergierigheid goed kan gebruiken.

In 2016 besloot ik het roer om te gooien. Ik was dan wel mede eigenaar van een advocatenkantoor, maar meer vrijheid om mijn werk op mijn manier te doen was gewenst. Nu doe ik alleen maar juridisch werk, waarin ik mijn passies kwijt kan. Als enige bepaal ik welke betaling ik daarvoor vraag. Ik maak geen kosten voor een derdengelden-rekening met een bijbehorende stichting, want die hebben mijn cliënten en ik niet nodig. Een chique kantoorpand vind ik niet van belang. Ik ga toch meestal naar de cliënt toe, om de locatie te bekijken en om meer in de wereld van mijn cliënt te stappen. Dat is beter voor mijn begrip en dus de kwaliteit van mijn werk. 


als een vis in het water

Zolang ik werk, na mijn studie Rechten, ben ik bezig met bestuursrecht. Juridische kwesties, waarbij een overheid besluiten neemt, die niet of wel in de smaak vallen. Daarbinnen heb ik me gespecialiseerd in zaken, die betrekking hebben op cultuur, natuur, milieu en landschap. Aspecten die overigens vaak samen komen. Cultuur in de natuur. Bouwen in het landschap met milieugevolgen.

Je krijgt de klanten die bij je passen.
- Gina Kamsma

Mijn passies en mijn werk lopen door elkaar heen. Ik kan erg genieten van cultuur, natuur en een bijzonder landschap en ik draag duurzaamheid een warm hart toe. Regelmatig ben ik te vinden in het theater, op een festival of in een museum. Er gaat geen dag voorbij, dat ik niet in de natuur ben. Ik lees en bekijk alles wat los en vast zit over deze onderwerpen. Bestuurslid ben ik van diverse culturele instellingen. In 2017 heb ik een opleiding natuurbehoud- en educatie afgerond. 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Naar contactformulier